Roba oficial

Tots els packs es poden adquirir única i exclusivament realitzant la comanda des de www.esportland.es/ldv.htm, simplement omplint el full de comanda i enviant-lo a comercial@esportland.es seguint les instruccions que apàreixen en la web i que us mostrem a continuació.

A. PACK DE PASSEIG

El pack de passeig és de compra obligatòria per aquells qui no el tinguin. Aquesta roba s'utilitza obligatòriament els dies de partit, per acudir a la convocatòria, exceptuant la motxilla que te un ús diari. La imatge és molt important i la vestimenta en la convocatòria els dies de partit és vital.

El preu del pack complet és de 58, i inclou:

- Samarreta, dessuadora i pantalons llargs de passeig i a més la motxilla per portar a entrenaments i partits.

Es poden comprar les peces úniques en cas de tenir ja alguna peça del pack.

OBLIGATORI

Per a les èpoques de més calor, cal portar el pantaló curt NEGRE de passeig, o bé un pantaló curt negre totalment llis (no ha de ser necessàriament el joma).

Bermuda paseo verano

B. PACK D’ENTRENAMENT

Aquest any renovem també la roba d’entrenament. Utilitzem un nou disseny de samarreta i dessuadora, de la marca joma, com la resta de roba del club.

És obligatori entrenar amb la roba oficial del club, tot i que està permès entrenar amb la samarreta i dessuadores d’altres anys (marca aramar).

El pantaló obligatori d'entrenament és el mateix que el de partit, d'aquesta manera ens assegurem que tots els nens en tinguin més d'un i els portin a tots els entrenaments i partits. Es pot triar entre mitxetes o mitjons llargs, de color blanc imprescindiblement.

És pot comprar el pack complet o únicament samarreta i dessuadora:

- Pack complet (samarreta, dessuadora, pantalons i mitxetes/mitjons llargs) = 38€

- Pack simple (samarreta i dessuadora) = 29,50€

 OBLIGATORI
* TAMBÉ ES POT ENTRENAR AMB LA SAMARRETA O DESSUADORA ARAMAR D'ANYS ANTERIORS *
*ELS PANTALONS I MITXETES SÓN D'ÚS OBLIGATORI*

C. PACK ENTRENAMENT ADICIONAL

El pack inclou chubasquero amb l'escut en vinil i pantalons llargs ajustats d'entrenament.

El preu total del pack és de 30€

També existeix la opció de comprar les peces úniques per separat:

- "Chubasquero" = 20€

- Pantalons llargs entrenament = 19,50€

OPCIONAL

PACK PORTER

Els porters han d’entrenar també amb la roba oficial del club, ja sigui la dessuadora (mateixa que els jugadors) o la samarreta de porter. Existeix la opció d’agafar el pack sencer de porter o bé només la samarreta.

- Set complet d’entrenament de porter = 29,50€ (OPCIONAL)

- Samarreta única = 15,00€ (OBLIGATORI)

PARKA

És possible afegir la Parka, amb nou disseny negre a partir d'aquesta temporada. Ideal i necessari pel fred als mesos d'hivern. 

El preu de la parka amb l'escut bordat és de 42€.

OPCIONAL

SAMARRETA TÈRMICA

Exiteix la opció d'agafar també la samarreta tèrmica, d'igual color blau (mateix to) que la samarreta oficial de partit. És pot adquirir de manera opcional pel preu de 17,95€.

OPCIONAL

PACK SUPPORTER

Com a pack especial, us oferim el PACK SUPPORTER, que inclou la SAMARRETA OFICIAL DE PARTIT, personalitzada amb nom i dorsal + la BUFANDA DEL CLUB per animar en tots els partits. El preu del pack és de 29,90€ i el podeu demanar a www.esportland.es/ldv.htm o a les oficines del club (venta fins a final stock). 

‍Volem que el camp es tenyeixi de blanc i blau!🔵⚪️