Patrocina'ns!

Opcions de patrocini

A continuació es presenten les diferents opcions de patrocini del club.

Si vols col·laborar amb el club a través d'alguna d'aquestes alternatives, consultar preus o condicions de cada oferta poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Patrocini Equipació partits

Opció de patrocinar la Primera o Segona Equipació de partit

El nombre d'equips del club ha aumentat des de la passada temporada. Seguim creixent en equips i és per això que existeix novament la opció de patrocinar la Primera Equipació , la qual lluirà l'equip escollit durant tota la temporada i les 3 seguents o bé la Segona Equipació, la qual lluirà més d'un equip en els partits com a visitant.

1ª Equipació (Patrocini al pit)

Patrocini Roba d’entrenament i Marxandatge club

Són varies les opcions de patrocinar roba o merxandatge oficial del club, tant de cos tècnic com de jugadors

Alguns dels exemples son:

- Samarreta/Dessuadora d’entrenament 1er Equip o Filial: Tots els jugadors amateurs la lluiran diariament en els entrenaments, així com en l'escalfament prèvi als partits, tant de locals com de visitants.

Roba Entrenament - Patrocini part posterior

Aquesta roba s'utilitza obligatòriament els dies de partit, per acudir a la convocatòria. La imatge és molt important i la vestimenta en la convocatòria els dies de partit és vital.

Roba de Passeig- Patrocini part posterior

- Pack roba uniforme entrenadors: Roba d’entrenament del cos tècnic. Opció de patrocinar als entrenadors de tots els equips del club.

Part posterior samarreta cos tècnic

Publicitat Estàtica parets camp de futbol  

Opció de plasmar la publicitat en les diferents parets del camp de futbol, informació vistosa de gran tamany i de clara lectura per tothom qui ho vegi.

A continuació us mostrem un exemple real:

Exemple de publicitat estàtica en paret del camp

Pancarta publicitària

Com a novetat des de la present temporada, existeix la opció de col·locar als laterals del camp de futbol 11 i camp de futbol 7 pancartes publicitàries, de tal manera que des de la graderia o a peu de camp es visualitzi perfectament la informació que el patrocinador vulgui oferir.

El club es fa càrrec de la confecció de la pancarta i possibles reparacions d'aquesta.

Exemple de pancarta publicitària a les tanques del camp

Publicitat a la pàgina web

Opció de publicitat més novedosa. Com podeu veure en l'exemple, en la web apareixen de manera molt visual i clara els diferents patrocinadors, simulant una tanca publicitària mòbil. Si es clica sobre la imatge s'obre la pàgina web de la empresa, on la gent pot trobar tota la informació pertinent al servei que s'ofereix.

Vista real de la pàgina web (patrocini al eix central)