Un club, un poble

Ja en fase de consolidació, encaran la recta final de la segona temporada del nou projecte esportiu, cada cop son més els objectius proposats a nivell de club, tant pel Primer Equip com per tota l’estructura del futbol base.

Estem satisfets amb el treball realitzat fins ara, però l'ambició i ganes de seguir millorant son més altes que mai.

‍Es respira un gran sentiment d’unió dins del club. Sempre que hem necessitat suport per una cita important, sigui quin sigui l’equip que té un objectiu en joc, la gent del club ha respòs de manera sorprenent, animant i recolzant fins al final!

Aquest any, diferents equips del club lluiten per aconseguir un objectiu competitiu. Guanyar una lliga, aconseguir un ascens, mantenir la categoria, desenvolupar un bon nivell de joc col·lectiu, etc. però sempre apostant per la formació tant esportiva com humana com a objectiu principal en tots i cada un dels equips, sigui quin sigui l’objectiu competitiu proposat. Aquí està el veritable valor i importància, la formació de tots i cada un dels jugadors i equips que formen part d’aquesta gran família.

A part de molts dels equips de futbol base, el Primer Equip, es troba amb una gran oportunitat per aconseguir una veritable fita

La plantilla està formada per jugadors amb un alt compromís i vinculació al club, molts d'ells del poble i entrenadors de futbol base. Amb el treball i fidels als valors del club "arrosseguen" cada cop més als nens i famílies a veure els partits.

El principal valor és la cohesió i unió del grup. I el compromís, la passió per aquest esport i les ganes d'aportar i lluitar per l'equip i el club és el motiu principal que ens fa estar a dalt i amb opcions de lluitar per un somni.

Arriba el moment clau, on els futurs resultats poden marcar l'esdevenir de tota una temporada. Ara més que mai, toca donar un cop sobre la taula i anar directes cap a l'objectiu!

Tenim més forces que mai per lluitar pel somni, enfoquem cada partit restant com una final on ens deixarem la pell per aconseguir-ho. L'equip s'ha unit més que mai i volem lluitar amb tot fins al final!

Però necessitem el vostre suport, per això fem una crida a tota la afició (nens, pares, mares, entrenadors, aficionats,...) per venir a animar i recolzar l'equip. Demostrem qui som el Lliçà de Vall, unint-nos un cop més tot el club i fent-nos encara més forts. Humilitat, treball i sacrifici!

Arriba el moment clau: una il·lusió, un poble, un club. Junts podem, SOM-HI LLIÇÀ.