Inscripcions

Per a reservar la plaça per a la propera temporada heu de completar i fer-nos arribar el formulari d'incripció, previ pagament de 100€ en concepte de paga i senyal (es descompta de la quota total de la temporada). La pre-inscripció completa s'ha d'efectuar abans del 15 de juliol. D'aquesta manera sabem que podem comptar amb vosaltres per al projecte de la temporada que ve, facilitant la gestió i planificació de tots els equips.

1. Omplir el formulari d'inscripció amb totes les dades i firma requerides

DESCARREGAR FORMULARI INSCRIPCIÓ

  • A les oficines del club: Estarem a la vostra disposició en horari d'oficina per a què porteu la inscripció i efectueu el pagament. Podeu portar el formulari completat o emplenar-lo a la oficina del club. El pagament també es pot fer en efectiu a les oficines del club aquests dies i en aquest horari.

2. Efectuar el pagament de 100€ en concepte de paga y senyal per fer efectiva la pre-inscripció

El pagament es pot efectuar mitjançant ingrés/transferència bancària al seguent numero de compte (BSabadell):

Informació Temporada

En el següent enllaç podeu trobar tota la informació sobre les quotes, els pagaments i els packs de roba obligatoris.

INFORMACIÓ INSCRIPCIONS

Roba Oficial

No us olvideu de fer la comanda de la roba oficial de la temporada, trobareu tota la informació a la web, i podeu demanar-la al apartat Roba Oficial 2019-2020 o directament a www.esportland.es/ldv.htm.

Contacte

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic o bé mitjançant telèfon mòbil (prefriblement whatsapp):

📩 coordinacio@cfllicadevall.com

📲 622 002 016

LA PRE-INSCRIPCIÓ COMPLETA S'HA D'EFECTUAR ABANS DEL 15 DE JULIOL