Comunicat Oficial

CANVI EN LA COORDINACIÓ DEL CLUB

Estimades famílies,

Des de la junta directiva us volem comunicar que el Gerard Núñez ja no es farà càrrec de la coordinació general del club.

A partir de la temporada 2018-2019 el Carlos Rivali (Rivo) i Josep Casas assumiran la responsabilitat de la direcció esportiva del club. Volem desitjar-los els millors èxits i demanen el vostre suport per duu a terme el objectius formatius marcats aquesta temporada.

Des de la junta volem agrair especialment al Gerard l'esforç fet aquestes dues últimes temporades projectant al club tant esportivament com socialment al nivell que entenem que li pertoca al C.F. Lliça de Vall.

El Gerard ha fitxat pel Girona FC i segur que seguirà amb la seva gran projecció esportiva. Seguirà vinculat amb nosaltres, tot i que amb un rol i una implicació diferent al desenvolupat fins ara.

Moltes gràcies.

Junta Directiva C.F. Lliçà de Vall

Lliçà de Vall a 23 d’agost del 2018

COMUNICAT GERARD NÚÑEZ

Hola a tots,

Faig aquest escrit amb l’objectiu de comunicar el canvi de coordinació dins del club, però sobretot per agrair de tot cor a la família del CF Lliçà de Vall i a tota la gent que m’ha acompanyat, la suma de moments i sensacions que m’heu fet viure durant aquesta gran etapa.

Fa poc més de dos anys, amb el canvi de junta directiva i una il·lusió renovada per fer les coses bé dins del club, em va sorgir la oportunitat de liderar el nou projecte esportiu, amb l’objectiu de donar el servei que aquest club i aquest poble es mereix. Agreixo especialment a la junta directiva, a l’equip d’entrenadors i coordinadors i a les famílies la confiança i suport que m’heu transmès des del primer dia.

Hem viscut amb molta intensitat un gran cúmul de moments. Com és evident hem passat per instants complicats, que hem anat superant amb força i voluntat, però sobretot hem viscut experiències espectaculars que quedaran gravats per sempre. Vosaltres heu fet que el camí sigui molt més fàcil!

És impossible d’explicar el que es viu aquí dins; per fer-ho, cal parlar de sentiment.

Quan les coses es fan amb el cor i passió tot es torna més senzill, més emotiu i més recompensat alhora. L’autoexigència i implicació per fer cada dia més gran aquest club surt de ben endins. Amb il·lusió i passió hem intentat donar una formació esportiva però sobretot humana de qualitat a tots i cada un dels nostres jugadors i components.

Lliçà és poble unit amb un sentiment propi, una família que s’ajuda i es sacrifica sense esperar res a canvi. És un orgull compartir aquest sentiment i aquesta il·lusió i veure-ho també en tota la gent que ens envolta i s’estima aquest club.

Tot i que no sigui gens fàcil, haig de donar un pas al costat davant la oportunitat de formar part d’un gran projecte i iniciar així una nova etapa plena de reptes en la meva vida professional.

Però això ni molt menys és un adéu, ni vull que soni a comiat. Tot i que amb un rol i una implicació diferent a fins ara, segueixo vinculat al club i seguiré intentant aportar el màxim que pugui.

Per sort, la coordinació i direcció del club queda en les millors mans possibles. Estant fent i faran una feina impecable, que sense cap dubte farà créixer moltíssim al club i vindrà  acompanyada de grans èxits.

 

Gràcies de tot cor per tot el que m’heu fet viure i per tot el que està per arribar.

Lluitem per fer gran un club, lluitem per uns ideals, lluitem per una família.

SOM-HI LLIÇÀ!

Gerard Núñez