CAMPUS ESTIU 2018

CAMPUS ESTIU CF LLIÇÀ DE VALL - TUTTIFUTBOL 2018

Tornem a la càrrega, després del gran èxit del passat Campus d'Estiu i de Nadal organitzat conjuntament amb Tuttifutbol, aquest estiu repetim! 

Finalitza la temporada de competició però el futbol no para. Aquest estiu repetim: futbol, diversió i aprenentatge!

Independentment del club on juguis, aquest és el teu campus. Un cop més la col·laboració CF Lliçà de Vall-Tuttifutbol espera donar els seus fruïts i garantir un servei professional i d'alt nivell per a tots els participants, combinat amb proximitat i un clima acollidor.

Segueix creixent i consolidant-se la col·laboració del club amb Tuttifutbol, empresa dedicada a l'alt rendiment futbolístic, que des de l'any 2007, ha organitzat multitud d'esdeveniments amb diferents formadors i professionals, els quals molts d'ells han arribat a l'elit professional. Aquest és un dels motius pels quals els alumnes desenvolupen un creixement especial diferenciat a la resta, tenint la possibilitat d'optimitzar el seu rendiment de manera immediata.

Tot i que el futbol sigui el principal protagonsita del campus, també realitzarem moltes altres activitats: jocs lúdics, activitats aquàtiques, piscina, sortida a Illa Fantasía i molt més. 

A qui va dirigit?

A tots aquells jugadors/es i porters/es entre 4 i 16 anys amb ganes d'apendre, superar-se constantment i amb ganes de viure un estiu inolvidable.

Obert a tots els nivells, en cap cas aquest serà excloent. Els grups es formaran segons edats i nivells.

El nostre Staff

Comptem amb un cos tècnic d'alt nivell amb l'objectiu principal de viure al màxim uns magnífics dies replets de futbol. 

El nostre staff està format per la combinació d'entrenadors de Tuttifutbol, vinculats als millors clubs o entitats de prestigi de la zona i entrenadors integrats en la estrucutra del CF Lliçà de Vall. Perfil d'entrenadors joves, professionals, amb capacitats per a poder oferir un servei d'alt nivell.

Els nostres entrenadors estan especialitzats en l'organització d'esdeveniments d'aquest tipus i són coneixedors de la metodologia de treball Tuttifutbol, entenent d'aquesta manera que les sessions son garantia de qualitat, dinàmiques i intenses amb l'objectiu d'aconseguir la progressió i diversió de tots i cadascun dels participants. 

Oferim un servei que cuida tots els detalls de cadascun dels nostres jugadors, potenciant cadascun dels aspectes necessaris a desenvolupar segons el nivell i edat d'aquests. Els entrenaments preparats anteriorment amb una metodologia única de treball, sessions intenses i dinàmiques, transmissió de missatges positius i útils, i el seguiment del desenvolupament de cada jugador són alguns aspectes inclosos en la metodologia de treball del nostre staff tècnic per buscar la millora constant.

Equipació

La equipació inclou: una pack samarreta joma + pantalons, una samarreta tècnica, i un parell de mitjons. Tota la roba s'entregarà el primer dia de campus.

On?

Al Camp de Futbol Municipal de Lliçà de Vall (Passeig Església, s/n, 08185 Lliçà de Vall).

Disposem d'unes instal·lacions idònies per oferir un servei exclusiu, professional y acollidor.

Quan?

Del 25 de juny al 20 de juliol. Aquest any a causa de la gran demanda ampliem a 4 setmanes!

SETMANA 1: Del 25 al 29 de juny.
SETMANA 2: Del 2 al 6 de juliol.
SETMANA 3: Del 9 al 13 de juliol (*)
SETMANA 4: Del 16 al 20 de juliol.

(*) Dilluns dia 9 no hi haurà Campus degut a Festa Local. 

(*) Dimecres 11 sortida a Illa Fantasía (mitjans i grans) o a la Piscina (petits).

Horari

L'horari és de 9 a 17h, amb la possbilitat d'acollida a partir de les 8h de manera gratuïta.

La franja de mig dia és de 9 a 13h.

Preus

(*) El preu de dia complet inclou el dinar de cada dia

Jugadors del CF Lliçà de Vall o de Tuttifutbol:

Externs al club:

Germans:

(*) Preu aplicable a cada germà

Novetat

Sistema de competició del Campus Tuttifutbol de Lliçà de Vall vs el Campus Tuttifutbol de Mataró:

 

Inscripció

Es pot efectuar la inscripció a través de la web de tuttifutbol, a les oficines del club o descarregant el formulari i enviant-lo per correu a coordinacio@cfllicadevall.com o a tuttifutbol@gmail.com

Important específicar en el formulari concretament quines setmanes són les que s'assistirà, i signar per la part posterior un cop estigui complert.

DESCARREGA EL FORMULARI EN PDF

Per formalitzar a inscripció és OBLIGATORI entregar:

Formulari d’inscripció complet
Fotografía tipo carnet
Fotocopia del DNI
Fotocopia tarjeta de SS

Pagament

El pagament es pot efectuar mitjançant ingrés o transferència bancària (ES24 2100 5511 5401 0003 2074) específicant en el Concepte: Nom y Cognom del participant o en efectiu a les oficines del club.

Horari d’oficina: dilluns, dimecres i divendres de 18:00 a 20:00.

A tenir en compte:

1. El participant quedarà apuntat una vegada s'hagi lliurat el full d'inscripció i la documentació requerida i efectuat el pagament.

2. El pagament en efectiu es pot realitzar a les oficinies del CF Lliçà de Vall (dilluns, dimecres o divendres de 18:00 a 20:00)

3. El pack de roba s'entregarà el primer dia de campus.

4. Per qualsevol dubte o consulta podeu posar-vos en contacte amb Tuttufutbol o amb la coordinació del CF Lliçà de Vall.

5. Les places son limitades!

VOLEM VIURE AQUEST ESTIU AMB TU I SER NOVAMENT UN CAMPUS REFERENT A LA ZONA